Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Организират обществено обсъждане за визията на Община Бургас до 2020 г.

Автор: "PoligrafF", от 22.05.2014 0
Днес бургазлии ще имат възможността да обсъдят визията, целите и приоритетите на Общинския план за развитие на Община Бургас. Всички заинтересовани - страни, представители на държавната и общинска администрация, учебни и детски заведения, представители на бизнеса и гражданите могат да вземат участие в обществено обсъждане, което ще се проведе в зала "Компас" на х-л "България". Началният час е 11 ч.

Днес бургазлии ще имат възможността да обсъдят визията, целите и приоритетите на Общинския план за развитие на Община Бургас. Всички заинтересовани -  страни, представители на държавната и общинска администрация, учебни и детски заведения, представители на бизнеса и гражданите могат да вземат участие в обществено обсъждане, което ще се проведе в зала “Компас” на х-л “България”. Началният час е 11 ч.

В рамките на форума ще бъдат разгледани стратегията за реализация на целите и приоритетите за развитие, залегнали в Общинския план за развитие. Той бхваща и проследява взаимовръзката между формулираните най-общи стратегически цели за развитието на Община Бургас, определените приоритети за действие и техните специфични цели, които ще бъдат реализирани посредством изпълнението на предвидения пакет от мерки и дейности, включващи подготовката, финансирането и изпълнението на конкретни проекти.

Разработването на новия Общинския план за развитие на Община Бургас за 2014 г. - 2020 г. е във връзка с изпълнението на Договор за услуга № 93-ОП-106/8/28.01.14 г. с предмет: Разработване, прилагане и контрол на стратегически средносрочни политики в Община Бургас”във връзка с изпълнение на проект: “Създаване на условия за ефективен мониторинг и контрол при разработване на политики и стратегически документи на Община Бургас”, по приоритетна ос І “Добро управление”, подприоритет 1.3 “Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики” на Оперативна програма “Административен капацитет”, бюджетна линия BG051PO002/13/1.3-07, номер на договор 13-13-58/13.11.2013 г.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Пролет иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или