Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Организират обществено обсъждане за развитието на Бургас

Автор: "PoligrafF", от 14.07.2014 0
Организират обществено обсъждане за развитието на Бургас през следващите шест години. Домакини на срещата ще бъдат Община Бургас и Обединение "Бифайв Бургас". В дискусията могат да се включат всички заинтересовани страни, представители на държавната и общинска администрация, учебни и детски заведения, представители на бизнеса и жителите на Бургас. Срещата ще се състои в зала "Компас" на хотел България на 16-и юли от 11 ч.

Организират обществено обсъждане за развитието на Бургас през следващите шест години. Домакини на срещата ще бъдат Община Бургас и Обединение “Бифайв Бургас”. В дискусията могат да се включат всички заинтересовани страни, представители на държавната и общинска администрация, учебни и детски заведения, представители на бизнеса и жителите на Бургас. Срещата ще се състои в зала “Компас” на хотел България на 16-и юли от 11 ч.

По време на обсъждането ще бъде представен Общинският план за развитие на община Бургас за 2014 г. - 2020 г. В рамките на дискусията ще бъде разгледан целият проект на Общинския план за развитие: социално-икономически анализ, стратегия, включваща определените приоритети и мерки, програма за реализация, включително механизъм за мониторинг на изпълнението.

Разработването на новия Общински план за развитие на община Бургас за 2014 г. - 2020 г. е във връзка с изпълнението на Договор за услуга № 93-ОП-106/8/28.01.14 г. между Община Бургас и Обединение “Бифайв Бургас” с предмет: Разработване, прилагане и контрол на стратегически средносрочни политики в Община Бургас“във връзка с изпълнение на проект: „Създаване на условия за ефективен мониторинг и контрол при разработване на политики и стратегически документи на Община Бургас“, по приоритетна ос І „Добро управление“, подприоритет 1.3 „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики“ на Оперативна програма „Административен капацитет“, бюджетна линия BG051PO002/13/1.3-07, номер на договор 13-13-58/13.11.2013 г.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Пролет иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или