Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Още две пенсионерки станаха жертви на мними социални работници

Още две пенсионерки станаха жертви на мними социални работници

Още две пенсионерки станаха жертви на мними социални работници в края на седмицата, съобщават от ОДМВР Бургас. Най-новата финансова схема за измами проработила при 75-годишна бургазлийка от ж.к. "Славейков" и 87-годишна пенсионерка, живееща на ул. "Цар Калоян".

Още две пенсионерки станаха жертви на мними социални работници в края на седмицата, съобщават от ОДМВР Бургас. Най-новата финансова схема за измами проработила при 75-годишна бургазлийка от ж.к. "Славейков" и 87-годишна пенсионерка, живееща на ул. "Цар Калоян".

Двете жени били подмамени от непознатите си посетители с обещание за социална помощ от 50 лева. В първия случай, измамникът обещал помощ за ток на жертвата си. Подал й банкнота от 100 лева и поискал ресто от 50 лева. По-късно установила, че 100 левовата банкнота е неистинска и алармирала полицейските служители.

На следващия ден, 87-годишната пенсионерка, друга жертва на измамници, била посетена от непознат, който й заявил, че пенсията й е увеличена. И в този случай мнимият социален работник дал 100-левова банкнота и поискал ресто.

Взел личната й карта за оформянето на документи и жената при връщането си от съседната стая констатирала, че непознатия си е тръгнал. Бургазлийката установила, че дадената й 100 левова банкнота е ксерокс копие, след което алармирала полицейските служители.

Работата по случаите продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега