Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморийци активно се включват в обсъжданията на Бюджет 2018

Поморийци активно се включват в обсъжданията на Бюджет 2018

Графикът с обсъжданията на проектобюджета завършва на 12-и януари.

В началото на седмицата стартираха обществените обсъжданияна проектобюджета на Община Поморие за 2018 година. Срещите се провеждат пографик, във всички населени места и на тях лично присъстват кметът на ПомориеИван Алексиев и екипът му, председателят и зам.-председателят на Общинскиясъвет, както и общински съветници. Практиката бюджетът на общината да се обсъжда във всяко еднонаселено място поотделно, се въведе именно от кмета Алексиев, а интересът прикойто преминават срещите непрекъснато се увеличава.

„Хората се убедиха, че участието им в изготвянето на бюджетае реално и затова от година на година залите са все по-пълни, а предложениятавсе по-рационални. Изразената и обоснована позиция често пъти пренареждапредварително заложените приоритети за съответното населено място. Тазисъпричастност е нe самов помощ, но и показател, че избраната посока за изготвяне на капиталоватапрограма на общината, е правилна.”, коментира кметът Иван Алексиев.

Наред с бюджетните средства, голям интерес предизвикват иевропейските програми, по които се работи в момента. Подробно се разясняватвъзможностите, които предоставя Стратегията за развитие на населените места на Местната инициативна група /МИГ/ –Поморие и за възможността за финансиране на малки проекти на бизнеса и местните власти на територията на общинаПоморие.

Графикът с обсъжданията на проектобюджета завършва на12.01.2018 г., когато ще се проведат срещите в гр. Поморие и в гр. Ахелой.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега