Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Последният доказан случай в Бургаско е от Карнобат

Последният доказан случай в Бургаско е от Карнобат

Той е бил на работа за последен път на 23 март, оттогава е в болничен. Всички контактни лица от първи ред ще бъдат тествани за вируса.

Към днешна дата на територията на Бургаска област има регистрирани 21 заразени с коронавирус. Четирима са оздравели и изписани и са поставени под 28-дневна карантина.

Последният доказан случай е от Карнобат, където се извършва дезинфекция на медицинския център и администрацията. Той е бил на работа за последен път на 23 март, оттогава е в болничен. Всички контактни лица от първи ред ще бъдат тествани за вируса. Това коментира началникът на РЗИ - д-р Георги Паздеров на редовния брифинг на кризисния щаб.

Той поясни, че членовете на кризисния щаб не са изследвани, тъй като нито един не проявява клинична картина, наподобяваща коронавирус. Всички лекари и здравни работници на първа линия са изследвани, заради контакти с болни, като положителна проба до момента няма.

В отговор на запитване от граждани, доц. Велинов поясни, че колоездачите се считат за нарушители, ако навлизат в забранените от заповедта на здравния министър места - паркове, градини, плажната ивица. През останалото време те се третират като всички останали пешеходци и автомобилисти, които вършат някаква работа, отиват до магазина, до аптеката и т.н.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега