Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Постоянен арест спрямо обвинения за убийството в село Церковски

Постоянен арест спрямо обвинения за убийството в село Церковски

Според прокурора, налице е обосновано предположение затова, че обвиненият 71-годишен мъж е извършил престъплението, в което е обвинен.

По искане на Бургаската окръжна прокуратура бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 71-годишния мъж, обвинен за това, че умишлено е умъртвил 65-годишен мъж в бургаското село Церковски.

По време на разследването е установено, че обвиняемият и пострадалият употребили голямо количество алкохол, което изпили в дома на обвиняемия. При извършения в къщата оглед, е намерен и иззет кухненски нож, с който вероятното е извършено престъплението.

Причината за настъпилата смърт е нанесена прободна рана в дясната част на тялото на пострадалия. Задържаният мъж, който е от същото село, е осъждан многократно за причинени телесни повреди и опит за убийство.

Според прокурора, налице е обосновано предположение затова, че обвиненият 71-годишен мъж е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държаното обвинение е категоричен, че той може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега