Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почват водопровода на село Димчево

Почват водопровода на село Димчево

По време на обществено обсъждане на проектобюджет’2012 жителите на Димчево посочиха като свой най-голям проблем лошото качество на питейната вода.

По време на обществено обсъждане на проектобюджет’2012 жителите на Димчево посочиха като свой най-голям проблем лошото качество на питейната вода. Зам.-кметът д-р Лорис Мануелян им съобщи добрата вест, че тази година ще започне реалното изпълнение на проект за изграждане на нов водопровод.

За тази цел има заложени средства в общинската капиталова програма. Със средства по поддръжката ще бъде положена грижа и за пътната мрежа. На общественото обсъждане присъстваха още секретарят на Община Бургас Божидар Кънчев, Веселин Василев – директор на дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност”, общински съветници.

На срещата бяха съобщени имената на кандидатите за нов кметски наместник. Това са: Георги Иванов, Ставри Славов, Яна Стоянова, Ирена Атанасова, Георги Христосков, Йордан Иванов. Димчево е още едно от бургаските села, които останаха с по-малко от 300 жители и по новия закон там не се избира местен кмет, а се назначава наместник на общинския.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега