Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Правят одит на документацията за укрепване на свлачището зад Летния театър

Правят одит на документацията за укрепване на свлачището зад Летния театър

Броени дни остават до приключване на проекта, по който с европейски средства беше извършено укрепване на свлачището зад Летния театър в Бургас. В момента се извършва одит на документацията.

Броени дни остават до приключване на проекта, по който с европейски средства беше извършено укрепване на свлачището зад Летния театър в Бургас.  Сумата, заложена в бюджета на проекта, е  близо 1 милион лева, от които заради по-ниските предложени цени от изпълнителя, изразходени са 765 хиляди лв.   – 100 % европейско финансиране. Чрез осъществяване на укрепителни дейности по склона, намиращ се в непосредствена близост до най-голямата лятна сцена в Бургас, едно от ключовите места в Приморски парк вече е обезопасено.

Проектът е изпълнен за 20 месеца, като строително-ремонтните дейности, извършени в периода май 2010 г.-октомври 2010 г, включват: изграждане на укрепителни съоръжения, включително анкерни конструкции и опорни стени; изграждане на съоръжения за понижаване нивото на подпочвените води, както и такива за отвеждане на повърхностните води извън територията на свлачището; вертикална планировка на района с цел осигуряване на устойчивост на откоса; изграждане на контролно-измервателна система, която да следи за рецидив на свлачището след реализацията на инфраструктурните подобрения.

В момента се извършва одит на документацията. След предаване на финалните отчети до 25 февруари 2011 г. ще приключат всички дейности по проекта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега