Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

При спецакция в Бургас погнаха нелегалните търговци на метали

При спецакция в Бургас погнаха нелегалните търговци на метали

При спецакция в Бургас погнаха нелегалните търговци на метали, съобщават от полицията. На 26.04.т.г. за времето от 05.00 ч. до 12.00 ч. на територията на Полицейски участък «Победа» в Бургас, е проведена специализирана полицейска операция за противодействие, пресичане и разкриване на кражби и други престъпления с черни и цветни метали, както и за събиране на доказателства и противодействие на незаконната търговска дейност във връзка със Закона за управление на отпадъците.

При спецакция в Бургас погнаха нелегалните търговци на метали, съобщават от полицията. На 26.04.т.г. за времето от 05.00 ч. до 12.00 ч. на територията на Полицейски участък «Победа» е проведена специализирана полицейска операция за противодействие, пресичане и разкриване на кражби и други престъпления с черни и цветни метали, както и за събиране на доказателства и противодействие на незаконната търговска дейност във връзка със Закона за управление на отпадъците.

В операцията са участвали служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, сектор «Икономическа полиция» и Специализираното подразделение за охрана на обществения ред и борба с безредиците към ОДМВР-Бургас, под ръководството и наблюдението на Районна прокуратура - Бургас.

Проверени са няколко частни домове в кв. «Победа», за които са постъпили сигнали, че са обособени като незаконни пунктове за изкупуване и площадки за съхранение на черни и цветни метали – откритите пунктове се намират на следните улици :            

 - ул. «Зора» № 43 –  пункта се обслужва от 35-годишния С.Щ. от Бургас,

 - ул. «Тамара» № 16 – пункта се обслужва от брата на С.Щ. – А.Щ., 42-годишен от Бургас

- ул. «Тамара» № 20 – пункта се обслужва от брата на С.Щ. и А.Щ. – Б.Щ., 32-годишен от Бургас - ул. «Страцин» № 19 - пункта се обслужва от 23-годишния К.А. от Бургас

- ул. «Владислав» № 43 - пункта се обслужва от 43-годишния В.Ч. от Бургас.

Иззети са пет електронни кантара, 196 кг. алуминиеви проводници и шини, 536 кг. медни проводници, 816 кг. оловни облицовки за проводници и 1 503 кг. разнородни черни метали и части от МПС, както и 17 регистрационни табели за МПС, предадени за скрап. Иззетите вещи са оставени на съхранение на площадка за скрап в Бургас.

 Братята С.Щ., А.Щ. и Б.Щ., както и К.А. и В.Ч., са задържани за срок от 24 часа. Спрямо В.Ч., С.Щ. и брат му А.Щ. е предприето задържане за срок от 72 ч. с прокурорско постановление. Работата по случаите продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега