Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата иска 7 години затвор за Дражев

Прокуратурата иска 7 години затвор за Дражев

Апелативен съд - Бургас даде ход на делото за катастрофата, причинена от Ивайло Дражев през 1998 година.

Апелативен съд - Бургас даде ход на делото за катастрофата, причинена от Ивайло Дражев преди 12 години. След инцидента загинаха двама души, а една жена - Зарка Димитрова остана инвалид. Два дни делото беше отлагано, заради искания от страна на обвиняемия и неговата защита за представяне и събиране на нови доказателства по делото при разпитите на свидетели. Дражев поиска  назначаване на няколко петорни експертизи - автотехническа и съдебно-медицинска. Вчера към съда беше предоставено и искане към делото да бъде приложено и дело за лъжесвидетелстване, завършило със споразумение между Районен съд - Средец и Яни Петров, който е свидетел и пряк очевидец на катастрофата.

Съдебният състав под председателството на съдия Асен Гюзелев отхвърли всички направени искания от страна на Дражев и защитата му за събиране на нови доказателства. Като основният мотив на съда е, че всички тези експертизи са извършени по време на гледане на делото в Бургаския окръжен съд. Прокурорът по делото пък поиска ефективна присъда от 6 – 7 години лишаване от свобода, с мотива, че обвинението е доказано. Според него деянието е тежко, извършено в изпитателен срок на условна присъда. Апелативният съд ще се произнесе с решение в законовия едномесечен срок.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега