Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пускат извънреден автобус за прожекцията на "Дъвка за балончета" в "Акве калиде"

Пускат извънреден автобус за прожекцията на "Дъвка за балончета" в "Акве калиде"

Съвременният български филм ще бъде прожектиран на 26 август, от 21:30 часа.

Почитателите на съвременното българско кино, които желаят да видят безплатната прожекция на хитовата лента "Дъвка за балончета" в атмосферата на "Акве калиде", ще могат да се възползват от извънреден курс на градския транспорт. Допълнителният автобус по линията №3 ще тръгне от Автогара "Запад" в 20:40 ч. Връщането от спирка "Минерални бани" - кв. Ветрен ще бъде в 23:30 ч.

Припомняме Ви, че един от най-успешните съвременни български филми ще бъде прожектиран в туристическия комплекс на 26 август (неделя), от 21:30 часа. Входът е свободен.


Калин и Биляна се срещат като хлапета, някъде през 80-те години. Обстоятелствата ги разделят, за да ги съберат отново повече от две десетилетия по-късно. И тази случайна и символична среща всъщност е среща на окованото сърце, жадуващо за свобода и приключения, с волната душа, която цял живот търси единствено почва, където да пусне корени, макар това да я ужасява.

Редуващи се сцени на ретроспекции, изпъстрени с реалистична репрезентация на символите на онова време, и модерното ни съвремие рисуват образа на “децата на 80-те”, но по един по-различен, почти психологически начин. Лентата в действителност задава въпроси, които надскачат “българската действителност”.


”Дъвка за балончета” е носител на награда Златна роза за най-добър сценарий. В главните роли са любимите български актьори Иван Юруков, Теодора Духовникова, Малин Кръстев, Валентин Ганев, а режисьор е Станислав Тодоров - Роги.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега