Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рокаджиите от "Конкурент" и Митко Трендафилов пеят за малката Ани

Рокаджиите от "Конкурент" и Митко Трендафилов пеят за малката Ани

Рокаджиите от „Конкурент“, Митко Трендафилов и бургаските рок групи "Bee in the bonnet" и "Blazerinte" ще пеят тази вечер за малката Ани. Тя е усмихнато 6-годишно момиченце, което се сблъсква с куп страшни диагнози, които я оставят с едва 10% остатъчно зрение. За да запази малкото светлина в очите си, Ани трябва да се подлага на ежегодни терапии, които са непосилни за финансовите възможности на семейството й.

Рокаджиите от „Конкурент“, МиткоТрендафилов и бургаските рок групи "Bee in the bonnet" и"Blazerinte" ще пеят тази вечер за малката Ани. Тя е усмихнато6-годишно момиченце, което се сблъсква с куп страшни диагнози, които я оставятс едва 10% остатъчно зрение. За да запази малкото светлина в очите си, Анитрябва да се подлага на ежегодни терапии, които са непосилни за финансовитевъзможности на семейството й.

Детето страда от вроденхипотиреоидизъм, Сколиоза, Спина Бифида, Тежък хиперфлексибилитет,плоскъстъпие, скъсен десен крайник, Миопия, Страбизъм, Силен хоризонталеннистагъм и последната най-ужасна диагноза Атрофия на Лебер.

През април предстоинов 14-дневен курс на лечение в Русия. Освен процедурите, Ани ще се подложи ина операция, която трябва да спре растежа на очите й, за да се намали риска отзагуба на зрението. Общата сума, необходима за лечението, е почти 8 000 евро.

След като в началото на седмицатамладежи от бургаски гимназии разиграха благотворителен волейболен мач вподкрепа на Ани, дойде ред и на музикантите на града ни да подадат ръка намалкото момиче. Благотворителното шоу на „Конкурент“ и колегите им от Бургас щесе състои тази вечер от 19 ч. в бар „Alive“.

Освен чрез благотворителнитепрояви в помощ на Ани, желаещите могат да подадат ръка и с SMS с текст DMS ANITO на номер 17 777, както и с банковпревод. Данните на дарителската сметка са:

Банка: ПроКредит БанкIBAN:

BG91 PRCB 9230 1045 1783 15

BIC: PRCBBGSF

Ани Георгиева Михайлова

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега