Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Рунчев: Паркоместата до Общината са крайно недостатъчни

Автор: "PoligrafF", от 24.02.2020 0
Началникът на ОП "Транспорт" поясни, че обособените места, предназначени за Общината, са по протежението на фасадата на сградата (8 броя), както и на ъгъла на улиците "Фердинандова" и "Тракийска" (3 броя).

”Обособените места за служебно паркиране в района на Общината са 11 на брой. Те се използват от администрацията, от служебни автомобили на Общината и гости на г-н Николов и зам.-кметовете. Използват се и от гости на администрацията по време на събития - от озвучители и охранители, от делегации, журналисти и участници в оперативки и други хепънинги”. Това обясни началникът на ОП “Транспорт” - Андрей Рунчев пред репортер на “PoligrafF” във връзка с питане, отправено от бургазлията Пламен Янев.

Рунчев поясни, че обособените места, предназначени за Общината, са по протежението на фасадата на сградата (8 броя), както и на ъгъла на улиците “Фердинандова” и “Тракийска” (3 броя). Паркирането там се контролирало от дежурен служител на “Обществен ред”, като след 17:30 часа, когато е краят на работното време на администрацията, паркирането е свободно и за граждани.

”Общината е голяма, в администрацията работят много хора, непрекъснато има и гости, а местата са крайно недостатъчни. За съжаление администрацията не разполага със собствен паркинг, а наличните служебни места често не стигат”, допълни Рунчев. По думите му, в действителност понякога на мястото се струпват повече коли, но това са инцидентни случаи, в които обикновено в сградата на Общината има организирано събитие, пресконференция или служебни визити.

”В тези случаи дежурният в кабинката на “Обществен ред” прави всичко възможно, за да могат всички да паркират. Понякога автомобили се вмъкват плътно между другите паркирали с цел тези паркоместа да съберат повече автомобили”, допълни Рунчев.

Подробен отговор на питането на Янев ще бъде подготвен и изпратен на гражданина, допълни началника на ОП “Транспорт”.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Ще настъпят по-добри времена за всички! Очакваме ги с нетърпение и…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или