Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Само два са сключените предбрачни договори за 2010 година в Несебър

Най-новата идея е да се развива сватбен туризъм
Само два са сключените предбрачни договори за 2010 година в Несебър

Утвърждава се тенденцията есента да е сезонът, в който гостите на Несебър изричат своя обет за вярност на морския бряг.

129 бракове са сключени в Несебър през миналата година, съобщиха от пресцентъра на общината. Младоженци в сватбени одежди и с ангелски крила са се врекли във вярност в града през 2010 година. Нестандартната сватба е през ноември, като за двамата младоженци това е първи брак. Двамата младоженци са съответно от Раднево и Аксаково, като жената е на 25 години, а мъжът - на 28.

На специалната за миналата година дата 10.10.10 има издадени общо 7 акта за граждански брак. За 2010 година присъставените и сключените граждански бракове в Несебър са общо 129. От тях 12 са присъставените актове за брак. Особеност при тях е, че бракът е в чужбина, а поне един от двамата младоженци е българин. Пет от тях през 2010 г. са в Германия, три са сключени във Великобритания, два – в САЩ, а по един в Турция и Полша.

При присъставените актове прави впечатление, че при повечето от тях има значителна разлика във възрастта на двойките, като например мъж на 42 години се жени за 25-годишна жена, мъж на 62 години става законен съпруг на 42-годишна дама, а разликата в годините на друга брачна двойка е 32. Според данните, получени при справка в регистъра на ритуалната зала, има сключени бракове между пловдивчанин и филипинка, между австрийски гражданин и жена от Сандански, както и между жена от Израел и мъж от Ямбол.

Два са сключените предбрачни договори за 2010 година. Единият е при българо-китайския брак, а вторият при присъставения акт за брак на двойка българи, станали законно семейство в САЩ. Напоследък най-новата идея е да се развива и сватбен туризъм. Утвърждава се тенденцията есента да е сезонът, в който гостите на града изричат своя обет за вярност на морския бряг.                                    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега