Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Свидетел: "Баретата плащал по 8 бона месечно на полицаи"

Свидетел: "Баретата плащал по 8 бона месечно на полицаи"

Златомир Иванов и ръководената от него група за разпространение на наркотици имали намерение да продават хероин извън страната.

Златомир Иванов и ръководената от него група за разпространение на наркотици имали намерение да продават хероин извън страната. Това твърди анонимен свидетел № 3 по делото срещу Златко Баретата и още 20 подсъдими, предаде ИА "Блиц". 

От показанията на свидетеля става ясно, че лично той е снабдявал групата с хероин. Според обясненията му имало възможност да се изнася хероин за Италия, като възможностите на структурата били да продава по около 30 кг месечно.

Втори в групата, ръководена от Баретата, бил Мартин Станков-Рашо. На среща с въпросния свидетел Баретата и Рашо му обяснили, че само те двамата имат право да работят в България. Затова те му наложили глоба от 26-27 хил. лв. за това, че той зареждал и други със стока. Също така двамата му казали да предаде на Петър Крумов-Пупи от Перник и на негов приближен - Кръстан, че щом зареждат хероин без тяхно знание, ще ги „върнат на близките им в чувал”.

Част от парите за стоката, с която свидетелят снабдявал групата, му били изплащани в кафене „Торино” в София в близост до вагон-ресторанта. Свидетелят казва също така, че групата се е ползвала с протекцията на Трето Районно управление в София. По думите му на служители от управлението се плащали месечно между 5 и 8 000 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега