Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Северният плаж в Бургас на крачка от "Син флаг"

Северният плаж в Бургас на крачка от "Син флаг"

Северният плаж в Бургас се гови да получи съвсем скоро най-високото екоотличие "Син флаг". Фирмата-концесионер "Бургас бийч" вече е заявила своята кандидатура и е готова да премине всякакъв вид проверки и изпитания.

Северният плаж в Бургас се гови да получи съвсем скоро най-високото екоотличие "Син флаг". Фирмата-концесионер "Бургас бийч" вече е заявила своята кандидатура и е готова да премине всякакъв вид проверки и изпитания. Подадени са необходимите документи, които доказват, че плажът отговаря на всички световни изисквания.

Сред най-важните условия за получаване на "Син флаг" са чистотата на водата и пясъка, високото качество на обслужване на туристите, екологична ангажираност, безопасност и не на последно място отлична информираност за дейностите на плажа.  

Няколко лаборатории вече извършиха анализи на околната среда на северния плаж, в това число на пясъка и морската вода. Резултатите са зашеметяващи. Микробиологичните и физикохимични данни, показват, че морската вода отговаря на държавните стан дарти за чистота.  

Другата добра новина за туристите е, че скоро на северния плаж ще има и информационен носител, който ще съобщава данните от пос ледните изследвания. Точно преди месец Комисия от 9 представители на 5 държавни институции извърши проверка и обяви северния плаж в Бургас за еталон, по който трябва да се сравняват всички ивици. Високата оценка бе дадена едновременно от Морска администрация, БЧК, РИОСВ, РЗИ и МВР.

Представителите на държавните институции останаха очаровани от идеята на концесионера да не допуска никакви моторни водни атракции на плажа за да гарантира спокойствието на туристите.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега