Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Селфи с инструктора в началото и края на курса ще доказва, че се е състоял

Селфи с инструктора в началото и края на курса ще доказва, че се е състоял

Това е част от идеите за електронен контрол на шофьорските курсове, лансирани от министерството на транспорта с цел затягане на контрола върху вземането на книжка.

Селфи на кандидат-шофьора с инструктора в колата ще е сред доказателствата, че часът за кормуване е действителен. Това е част от идеите за електронен контрол на шофьорските курсове, лансирани от министерството на транспорта с цел затягане на контрола върху вземането на книжка, пише в-к "24 часа".

Кандидат-шофьор и инструктор ще инсталират на телефоните си специално приложение. Системата ще локализира местоположението и ще отчита началото на часа.  В края на кормуването тя отново локализира местоположението на колата, отчита колко километра са изминати, при каква максимална скорост, при какъв маршрут, кое упражнение е изработено. И се завършва отново със селфи.

Електронната система се тества в 10 фирми в 7 областни центрове, а от понеделник обхвата на теста щял да се разшири, заяви Красимир Георгиев, управител на Асоциацията за квалификация на автомобилистите след среща на автоинструктори от цялата страна с министъра на транспорта Росен Желязков.

Очаква се броят на часовете да бъде увеличен на 42. На срещата Министърът отрекъл държавата да се готви да купува специални автомобили за изпитите. Не било вярно и, че се обмисля самият инструктор на курсиста да не присъства на изпита му.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега