Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира набирането на преброители

Стартира набирането на преброители

От днес стартира набирането на преброители и контрольори за предстоящото през март 2011 г. преброяване на населението и жилищния фонд на страната.

От днес стартира набирането на преброители и контрольори за предстоящото през март 2011 г. преброяване на населението и жилищния фонд на страната. В рамките на един месец /до 10 декември/ всеки, който желае да се включи в инициативата, може да изтегли необходимите документи от специалния банер с надпис "Преброяване на населението” от сайта на Община Бургас – www.burgas.bg. Бланките, които кандидатите трябва да принтират и попълнят са заявление за участие и автобиография. Към тях трябва да се приложат още оригинал на фотоснимка /закачен, а не преснет или залепен на формуляра/ и копие от диплома за най-висока степен на завършено образование. Така попълнените документи се подават в Центъра за административно обслужване на граждани /входът му е на гърба на Общината/, в териториалните дирекции или в съответните кметства.

Необходимите документи могат да бъдат свалени и от сайта на Националния статистически институт – www.nsi.bg/census2011/. Пак на сайта на Община Бургас кандидатите могат да се запознаят предварително и с инструкциите за организиране и провеждане на преброяването. Одобрените от тях ще преминат специални обучения през януари и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация. Вече е назначена и Общинската комисия, която ще отговаря за Преброяване '2011 за Бургас. Приблизително 2000 преброители и 350 контрольори се очаква да се включат в преброяване на населението на област Бургас, като почти половината от тях ще участват в преброяването на гражданите и жилищния фонд на територията на община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега