Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съмнявате се за катаракта? Прегледайте се безплатно

Съмнявате се за катаракта? Прегледайте се безплатно

От днес в продължение на две седмици хора от цялата страна могат да направят безплатен преглед за катаракта /старческо перде/ и различни хирургични заболявания в „Медицински център 1” в Пловдив.

От днес в продължение на две седмици хора от цялата страна могат да направят безплатен преглед за катаракта /старческо перде/ и различни хирургични заболявания в „Медицински център 1” в Пловдив. Пловдивското здравно заведение наскоро стана част от верига швейцарски клиники за еднодневна хирургия и разкри най-модерно оборудваното очно отделение в Южна България.

„Стотици пациенти се възползваха от безплатните консултации през миналата година. Поради големия интерес, а и липсата на направления за специалист, решихме през февруари  да преглеждаме без пари хора със старческо перде и хирургични заболявания”, съобщи за медиите управителят д-р Заприн Пепелов. За консултациите не трябва талон от личния лекар. Единственото условие е пациентите да запишат предварително час на тел. 032/ 644 222.

Желаещите ще бъдат консултирани от проф. д-р Петър Учиков, дмн - доайен в гръдната и коремна хирургия, дългогодишен декан на Пловдивския медицински университет, заместник - председател на Българското хирургично дружество, д-р Грую Мишев - един от най-добрите специалисти по коремна хирургия в Южна България, доц. д-р Марин Атанасов – един от най-добрите специалисти при безкръвни операции за премахване на катаракта /старческо перде/ и д-р Екатерина Георгиева - специалист по офталмология и очна хирургия, дългогодишен асистент към клиниката по очна хирургия във ВМИ Пловдив.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега