Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

С уникална апаратура раздвижват спортисти и пострадали при катастрофи

С уникална апаратура раздвижват спортисти и пострадали при катастрофи

С уникална апаратура раздвижват атлети след спортни травми, пациенти, прекарали инсулт и пострадали при автомобилни катастрофи. Това се случва в модерно оборудвания център по „Спортна медицина“ към общинската поликлиника в “Меден рудник”.

С уникална апаратура раздвижват атлети след спортни травми, пациенти, прекарали инсулт и пострадали при автомобилни катастрофи. Това се случва в модерно оборудвания център по „Спортна медицина“ към общинската поликлиника в  “Меден рудник”.

Високоефективната терапия се извършва с  Артромот - FISIOTEK 2000. Специализираната апаратура е подходяща за възстановяване след различни травми на колянна и глезенна става, след приложено оперативно лечение, след поражения на двигателните им функции, обясни д-р Христо Вълчев, ръководител на възстановителния център. Звеното по спортна медицина разполага и с Плантограф, с който се диагностицира  ходилото за плоскостъпие. Единственият по рода си в областта Анализатор на телесната маса също е на разположение на спортистите.

Чрез него се измерва със съвършена точност съотношението на мазнини, мускулна маса, костна тъкан, течности и висцерална мазнина. Към спортно-възстановителния център проявяват интерес клубове от страната и от чужбина. „Звеното ще се оборудва с всички нови апарати, нужни за изследване на моментното състояние на спортистите, както и за профилактика и лечение на спортни травми и заболявания“, обясни д-р Вълчев. Цялата техника, с която разполага центърът по „Спортна медицина“, е закупена от Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега