Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ТФ "Петлите" и красавиците от "Мисис Бургас" се събират утре в Бургаската опера

ТФ "Петлите" и красавиците от "Мисис Бургас" се събират утре в Бургаската опера

Хубавиците инициират набиране на средства за танцовата формация.

Утре (12 март) ТФ "Петлите" ще играят за втори път пред бургаската публика в Операта на 12 март своето най-ново представление - "Легендата". На сцената на Операта ще излязат 15 талантливи деца, които ще представят магичната история за мома Руса и змея, който се включва в хубавицата и иска да я отвлече, като се превръща в млад момък и я ухажва настойчиво.

Спектакълът е по идея на ръководителя на състава Георги Димитров и Николай Парушев. Хореографията пък е дело на Десислава Скъкълова, Николай Парушев и Кристияна Гюрова. Костюмите са измайсторени от Камелия Цонева и Атанаска Маринова.

Вержиния Иванова - "Мисис Бургас 2018", е жена със сърце, която не може да остане безразлична към каузата на танцова формация „Петлите“. По нейна инициатива, претендентките за престижната титла „Мисис Бургас 2019-та“ ще присъстват на второто представление в Бургас на „Легендата".

С нейната финансова подкрепа ще могат да се насладят на мащабното представление, което съчетава по модерен и съвременен начин в едно цяло народни танци и пиротехника. Нейна е идеята на представлението да бъдат и ЧНУ “Д-р Мария Монтесори “ - деца и родители.

На самата гала вечер „Мисис Бургас 2019-та“ красавици и гости ще събират пари, за да подкрепят проектите на ТФ “Петлите“. Билети за представлението се продават на касите на Операта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега