Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трайков: НОИ да докаже, че може да управлява пари

Трайков: НОИ да докаже, че може да управлява пари

НОИ не е доказал, че може да управлява пари, каза пред БНТ министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков в коментар на идеята за прехвърляне на средства от професионалните частни фондове към държавата.

НОИ не е доказал, че може да управлява пари, каза пред БНТ министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков в коментар на идеята за прехвърляне на средства от професионалните частни фондове към държавата. "Не съм напълно убеден. Когато парите са недостатъчни на едно място, няма как да станат повече, ако се преместят на друго", каза той.

Министър Трайков отбеляза, че фондовете работят напълно прозрачно. Повечето от тях публикуват данни за своята работа на шестмесечия, тримесечия, някои от тях даже всеки ден. "Не съм убеден, че трябва да жертваме прозрачността, за да намалим разходите за управление” заяви министър Трайков.

Министърът обясни, че целта на тези прехвърляния на средства от фондовете към държавата е да се управляват по-евтино, но според него това все още не е доказано и трябва да има доста дискусии в кабинета, за да може да се убеди, че този вариант ще работи успешно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега