Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Трима мъже и една Маргарита" ще се вихрят в Бургас през октомври

"Трима мъже и една Маргарита" ще се вихрят в Бургас през октомври

Лиза Шопова създава творбата постановката специално за Христо Мутафчиев и сина им Асен Мутафчиев.

В началото на октомври в Бургас ще се състои премиерата на още една щура комедия - постановката "Трима мъже и една Маргарита" на режисьора Лиза Шопова. В главните роли ще видим Христо Мутафчиев, Петър Калчев, Асен Мутафчиев и Маргарита Хлебарова.

Лиза Шопова създава творбата постановката специално за Христо Мутафчиев и сина им Асен Мутафчиев, като премиерата е на 20 април в столицата. Пиесата е отличена през януари 2019 г. с наградата "Алеко Константинов" на третото издание на конкурса за сатирична комедия на Сатиричния театър.

За произведението си тя споделя:

"В живота често тръгваш за някъде, но се оказваш на друго място. Това се случва през една нощ с трима мъже, които попадат в обща болнична стая. В рамките на осем часа те са изправени пред абсурдни дилеми и ситуации. От решението, което всеки един от тях ще се наложи да вземе, зависи тяхното бъдеще. А медицинската сестра, която трябва да се грижи за тях, е под голям стрес тъй като й предстои изключителното събитие да се омъжи на следващата сутрин. Болничната стая се превръща в бойно поле, на което всички средства са позволени, а залогът е любовта.“

Продукцията на Сатиричен театър „Алеко Константинов” ще гостува в Бургас на 3 октомври от 19.30 на сцената на ДТ ”Адриана Будевска”, като част от афиша на "Порт Прим Арт Фест" 2019, със съдействието на Маруся Русева и “Арт ателие”. Билети можете да намерите на каса “Часовника”. За повече информация тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега