Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три важни инфраструктурни ремонта стартираха днес в Бургас

Три важни инфраструктурни ремонта стартираха днес в Бургас

Вижте къде ще има реорганизация на движението

Три важни инфраструктурни ремонта стартираха днес в Бургас. В първия работен ден на месец февруари започнаха строителни дейности за обновяване на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ, както и поетапният ремонт на бул. "Булаир" и ул. "Транспортна".

Във връзка с първия проект, частично ще бъде ограничено преминаването на автомобили в участъка от кръстовището с ул. "Струга" до кръгово кръстовище "Мираж", като то ще се осъществява в две ленти. Промените няма да засегнат маршрута и разписанието на автобусите от градския транспорт.

Ремонтът на на бул. "Булаир" започва, след като ВиК подмениха тръбите отдолу с нови. Днес и утре в участъка от ул. "Константин Фотинов" до ул. "Цар Симеон I" ще бъде въведена временна организация на движението. Няма да бъде спирано движението по целия булевард, но бъдете внимателни при преминаване.

Във връзка със започващата подмяна на бетонови бордюри по ул. "Транспортна", в участъка от кръгово кръстовище с бул. "Стефан Стамболов" до ул. "Петко Задгорски", се въвежда временна организация на движението за периода до 9 февруари. Строително-монтажните дейности ще се извършват в крайната дясна лента. Движението на МПС ще бъде затруднено.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега