Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тръмп обяви две нови спорни регулации, засягащи миграцията и екологията

Тръмп обяви две нови спорни регулации, засягащи миграцията и екологията

Бедните имигранти остават навън, а застрашените видове остават застрашени.

Американският президент Доналд Тръмп обяви две нови спорни регулации, засягащи миграцията и екологията, които му навлякоха повече негативни отзиви, отколкото похвали.

Едната от тях въвежда правила за допускане на чужденци в страната с временни визи, като целта била миграцията да бъде намалена наполовина. На практика САЩ ще затръшне вратите пред носовете на хората, които имат твърде ниски доходи и/или получават социални помощи, купони за храна, използват общинско жилище.

Тази регулация ще се отрази на имигрантите, опитващи се законно да намерят нов дом и живот в Щатите. Много от южноамериканците и европейците, имигриращи в САЩ са именно такива - бедни, безработни и без спестявания. Една от целите им е именно да намерят по-добра реализация.

Другата спорна поправка събаря един от основополагащите закони на САЩ за опазване на околната среда. Тя въвежда нови правила за регулиране на разходите за опазване на природата. Застрашените и изчезващите видове, които досега се ползваха с пълната подкрепа на държавата, вече ще трябва да се "квалифицират", преди за тяхното опазване да бъде похарчен и долар.

Природозащитни организации от цялата страна вече изразиха официалните си становища, че това означава неминуемо изчезване на много от над 1600-те видове, записани във въведения от Ричард Никсън през 1973-а година закон. Новите текстове ще разпоредят специфични дейности и условия за защитата на всеки от тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега