Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Търсят доброволци за фестивала "Включи града"

Търсят доброволци за фестивала "Включи града"

Фестивалите не биха били това, което са, без една съществена съставка в тяхната организация - помощта на доброволците.

Фестивалите не биха били това, което са, без една съществена съставка в тяхната организация - помощта на доброволците. И тази година организаторите на „Включи града“ отправят покана към всеки, който желае, да стане част от екипа на фестивала и да участва в неговата подготовка и реализация. Записването става през сайта www.vkluchigrada.com с попълване на кратък формуляр, публикуван в раздел „Стани доброволец“.

Регистрацията е активна от днес до 14 март. Самият фестивал ще се проведе от 22 до 24 март.  Доброволец може да бъде всеки, без значение възраст, пол, образование, предишен опит. За всеки ще намерим такава работа, която да е съобразена с неговите възможности и интереси. Участието в това начинание ще ви даде ценен опит както в организирането на културни събития, така и в тяхното промотиране. Ще имате възможност да надникнете зад кулисите на фестивала, да се запознаете с интересни хора и със сигурност да  намерите много нови приятели. 

Доказателство за това са приятелските отношения, които и до днес имаме с доброволците от предишното издание - тогава те наброяваха над 40. И тази година за всички активни доброволци ще има сертификати, удостоверяващи приноса им към фестивала, и разбира се, подаръци. Бъдете активни и се впуснете в приключението „Включи града“!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега