Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убиецът на варненската студентка с доживотна присъда

Убиецът на варненската студентка с доживотна присъда

Убиецът на студентката Радостина Евтимова - Георги Цветанов ще прекара дните до края на живота си зад решетките. Това реши окончателно Върховният касационен съд днес.

Убиецът на студентката Радостина Евтимова - Георги Цветанов ще прекара дните до края на живота си зад решетките. Това реши окончателно Върховният касационен съд днес. С решението си ВКС потвърждава присъдата на Варненския апелативен съд от 2010 г. От съдържанието на решението е видно, че съдът е отчел в полза на Цветанов посочените обстоятелства и затова не е наложил най-тежкото наказание, предвидено в НК.

В същото време мотивът на убиеца, начинът и средствата, използвани за умъртвяването на жертвата, поругаването на трупа, аранжирането и заснемането му са преценени като обстоятелства, очертаващи не само изключително висока степен на обществена опасност, но и завишената степен на обществена опасност на личността на подсъдимия.

Върховният касационен съд е съгласен с решението, че подсъдимият следва да бъде изолиран от обществото за продължително време и справедливото наказание за извършеното от него е именно доживотния затвор. Полуголото тяло на жертвата е било съсечено с над 50 удара с нож. Първа на зловещата находка се натъква сестра й.

Закланата студентка от Икономическия университет във Варна беше намерена на 6 март вечерта около 19,30 часа в апартамент на луксозната кооперация на улица "Мир" номер 17. Патоанатомите са установили, че зловещият убиец е проникнал в жертвата с големи предмети, като е възможно това да са бутилки.

Още в протокола от аутопсията пораженията са били отразени, но експертите са искали да бъдат категорични в заключенията си. След гаврата с мъртвото тяло убиецът е обул чисти бикини на жертвата си и е взел окървавените със себе си.

Източник: Стандарт

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега