Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учебната година в училище за бременни "Биберон" започва в петък

Учебната година в училище за бременни "Биберон" започва в петък

Първият лектор ще бъде старшата акушерка на отделението по неонатология в университетска болница "Дева Мария" - Светлина Николова.

Най-старото училище за бременни в Бургас- училище за бъдещи и настоящи родители "Биберон" стартира своята „учебна година“ този петък, 23 август, от 15:30 в културен център "Морско казино".  Началото на учебната година ще бъде сложено с темата „Как да подготвим дома си за новия член на семейството, какво е необходимо да подготвим за неговия комфорт. Практически съвети и насоки“, изнесена от обичаната старша акушерка на отделението по  неонатология в университетска болница „Дева Мария“- Светлина Николова. Лекцията е със свободен достъп и е отворена за всяка бъдеща майка, която иска да научи повече за първите  дни на своето мъниче удома.

Вече 8 години най-добрите специалисти от университетска болница "Дева Мария" учат бъдещите майки и наскоро родили момичета на всичко, което ще срещнат в ежедневието си като майки. В своите лекции те навлизат в дълбочина в състоянията по време на бременността и майчинството, за които момичетата трябва да са подготвени.

Какви са опасните инфекции по време на бременност и как да се предпазим от тях, кога да тръгнем към родилния дом и какъв обезболяващ метод да изберем са сред въпросите, които си задава всяка една жена, видяла двете черти на теста за бременност. Веднага след това идват въпросите какви трябва да бъдат първите грижи за новороденото, как да го кърмим успешно, какви са спешните състояния при най-малките и как трябва да реагираме при установяване на някое от тях.

Входът на училище за бъдещи и настоящи родители "Биберон" е свободен, за да може всеки, който има желание, да присъства. Подробности за лекциите можете да намерите на сайта на университетска болница "Дева Мария".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега