Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фестивалът на рибата и виното се завръща, този път край Флората

Фестивалът на рибата и виното се завръща, този път край Флората

След като "обиколи" площадите "Св. Св. Кирил и Методий" и "Тройката", този септември апетитният фестивал ще събере жителите и гостите на града в Морската градина.

И тази година най-новото есенно събитие в календара на Бургас - Фестивалът на рибата и виното се завръща за тридневна фиеста от вкусно хапване, забавления и хубава музика. И отново събитието ще има нов домакин.

След като "обиколи" площадите "Св. Св. Кирил и Методий" и "Тройката", този септември апетитният фестивал ще събере жителите и гостите на града в Морската градина, в района на експоцентър "Флора". Датите са 13, 14 и 15 септември.

В програмата ще влязат конкурс за "Най-апетитна рибена чорба", презентации на вина и кръжоци по съхранение и съчетаване на божествената напитка с различни храни, атрактивни концерти  и прожекции на филми с морска тематика.

На 13 септември 2019 музикалната програма е поверена на Обратен ефект и бургаската група Силует. Музикантите от морския град скоро не са свирили пред родна публика и ще се съберат специално за фестивала.

На 14 септември 2019 на сцената ще се качат група P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов), който смело превзема музикалните класации с авторските си парчета. Димо Стоянов и компания пък ще ни изпълнят най-доброто от репертоара си, както и най-новите си парчета.

Последният фестивален ден – 15 септември 2019 е посветен на някои от най-емблематичните български изпълнители – от сцената на фестивала ще прозвучат част  най-обичаните песни на Тоника СВ и момчето, което говори с морето – Панайот Панайотов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега