Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хитово стенд-ъп шоу ще се играе в Бургас на 21 декември

Хитово стенд-ъп шоу ще се играе в Бургас на 21 декември

"Никой не е пълно 6"!

Хитовата стенд-ъп комедия "Никой не е пълно 6" - бясното шоу на Шекерова по идея на един от най-известните съвременни драматурзи Елин Рахнев - идва в Бургас. След като завладя клубните сцени в страната, шоуто ще има едно-единствено представление тук на 21 декември, от 19.30 часа в Експозиционен център "Флора".

Комедийната актриса Иванка Шекерова е едно от най-обещаващите имена на българския театър. Някои я наричат "новата Стоянка Мутафова". Шоуто й е с продължителност час и половина и вече покори зрителите на София, Пловдив, Хасково, Габрово. В него Шекерова показва и таланта си на певица.

"Бургас е един от любимите ми градове и един от театралните градове на България. Обичам морето, обичам хората там. Очаквам с голямо вълнение срещата си с бургаската публика. Бургас е в сърцето ми и винаги ще бъде", казва Иванка Шекерова, която в момента е част от трупата на Хасковския театър.

Както всички добри идеи, и тази се ражда край морето. Един ден актрисата и драматургът Елин Рахнев разговарят на брега в Лозенец и така им хрумва идеята да направят този моноспектакъл за оценките в живота и в училище на пълната отличничка и учителка по професия  Райна Апостолова, която се сблъсква със суровата действителност.

На сцената ще се завихри буря от неочаквани, смешни, абсурдни и истински ситуации. Зрителите ще видят как на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова - Поборникова й кипва барутът. Как печели любовните си битки и защо никой мъж в живота й не е за пълно 6.

За представлението в Бургас заедно с Шекерова пристига и драматургът Елин Рахнев. Неговото детство минава между Бургас и София, с града го свързва и приятелството му с големия поет Христо Фотев. Елин Рахнев е известен български поет, журналист и драматург.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега