Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветанов: България се превръща в проблем за финансовата стабилност на еврото

Цветанов: България се превръща в проблем за финансовата стабилност на еврото

България се превръща в проблем за финансовата стабилност на еврото. Такъв коментар направи вътрешният министър Цветан Цветанов по повод условни присъди, които са постановени на осъдени за фалшиви пари.

България се превръща в проблем за финансовата стабилност на еврото. Такъв коментар направи вътрешният министър Цветан Цветанов по повод  условни присъди, които са постановени на осъдени за фалшиви пари.

Вчера по време на специализираната полицейска акция "Валутата" в столицата бяха задържани около 100 000 фалшиви долари и голямо количество фалшиви евро, а двама от задържаните са имали условни присъди за подобни престъпления.

Цветанов нарече тези присъди "тежки" и призова да се знаят имената на съдиите, които са ги постановили. "Не искам да казвам какво е впечатлението на нашите евроатлантически партньори за тези лица, заради които в момента България се превръща в проблем за финансовата стабилност на еврото", подчерта вътрешният министър. По думите му повторното залавяне на тези хора е необоснован разход за данъкоплатците.

Той уточни, че винаги е разглеждал съдебната система като естествен партньор, но "ако няма адекватна политика, която съответства на нанесената щета, то това ще се приема като скрито толериране на извършителите от институциите". 

Според министъра в страната има двоен стандарт при вземането на решения. Той даде пример с освобождаване от ареста на българин, който е трябвало да бъде екстрадиран за Германия, като до София е била изпратена вербална нота за това. Цветанов каза, че страната ни е била посочена като лош пример за нереформирана съдебна система.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега