Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ще ремонтират 5-километровия общински път до село Драганово

Ще ремонтират 5-километровия общински път до село Драганово

През 2012 година ще започнат процедурите за подготовка на дългоочакваната от жителите на Драганово реконструкция на 5 – километровия общински път до селото.

През 2012 година ще започнат процедурите за подготовка на дългоочакваната от жителите на Драганово реконструкция на 5-километровия общински път до селото. Това съобщи зам. – кметът на Бургас Красимир Стойчев при представяне на проектобюджета в местното читалище.

Заедно с него на общественото обсъждане присъстваха още директорът на общинската дирекция „УКОРС“ Веселин Василев, кметът на село Драганово Исмет Реджеб и общински съветници. Заместник – кметът по финанси Красимир Стойчев набеляза основните акценти в проекта за бюджет` 2012 и представи обектите, които предстои да се реализират в селото.

Основните средства предвидени за бургаското селище през тази година са определени за стартиране процедурите по реконструкция на общинския път, свързващ селата Брястовец и Драганово. Уличната настилка на единствения асфалтов път, който свързва селото с Брястовец, съседните селища и Бургас, е силно увредена и в лошо състояние, в следствие на дългогодишната употреба.

Другите дейности са свързани с асфалтиране и чакълиране на някои от основните улици в селото, за което са заделени средства в размер на 10 000 лв. Жителите на Драганово поискаха да имат още – фитнес, два водостока за по-добро оттичане на дъждовната вода по една от основните улици в селото и оптимизиране на разписанието на ученическия автобус.

Зам. – кметът Красимир Стойчев пое ангажимент предложенията да бъдат взети под внимание преди окончателното внасяне на проекта за бюджет в Общинския съвет през февруари.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега