Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Япаджиев: Общественият съвет на Свети Влас трябва да се възроди

Япаджиев: Общественият съвет на Свети Влас трябва да се възроди

„Факт е, че Свети Влас се развива бързо, но има още много какво да се направи за неговото благо. Всеки ден се срещам с мои съграждани, мотивират ме техните идеи за промяна и знам, че отговорността към тях е на първо място. Свети Влас има нужда от ново управление“. Това заяви кандидатът за кмет от ПП „Движение 21“ – Атанас Япаджиев.

„Факте, че Свети Влас се развива бързо, но има още много какво да се направи занеговото благо. Всеки ден се срещам с мои съграждани, мотивират ме техните идеиза промяна  и знам, че отговорността къмтях е на първо място. Свети Влас има нужда от ново управление“. Това заяви кандидатътза кмет от ПП „Движение 21“ – Атанас Япаджиев.

Той е родени израснал в курортното градче. Тук е създал семейство, тук e отгледал децата си, тук развива бизнеса си.Като жител на Свети Влас смята, че най-важното за хората е градът им да стававсе по-хубав и все по-подреден. И според него, ключът към доброто управление еподобряването на комуникацията между населението и администрацията. За да сеслучи това, кандидатът за кмет планира като свой първи приоритет да възродит.нар. обществен съвет.

„За менса важни хората, тяхното мнение, идеи и виждания. Ще се срещаме всеки месец, зада споделяме и решаваме проблемите на града, такива, каквито ги виждат хоратана Свети Влас“, обяснява Япаджиев. По този начин, според него, приоритетите накметството ще бъдат ориентирани към най-належащите нужди на местнитежители. 

„СветиВлас е едно малко градче, в което хората искат внимание и отношение. Да знаят, чемогат да влязат спокойно в кметството и да бъдат посрещнати и чути от човека,когото те са назначили на работа. И тук има не малко проблеми свързани синфраструктурата, свързани със здравеопазването. И ако гражданите ми гласуватдоверие, аз ще работя за тях, за да оправдая това доверие“, коментира ощеЯпаджиев.

Той ена мнение, че и за в бъдеще трябва да продължи да се работи върху развитието натуризма, здравеопазването и инфраструктурата. Удължаването на туристическиясезон е задача с голям приоритет. Според кандидата за кмет на „Движение 21“ зацелта Свети Влас трябва да се рекламира и на родния пазар.

На23-ти октомври от 18 часа, в многофункционалната зала в кметството,   Япаджиев и отборът на „Движение 21“ щепроведат среща разговор с жителите на Свети Влас. Мероприятието е част отполитиката му да информира хората, да изслушва идеите им, както и да разбере откакво имат нужда и накъде да насочи усилията си. Всички заинтересовани сапоканени!

Купуванетои продаването на гласове е престъпление! 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега