Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЕVN България: В трафопоста е правен опит за кражба, затова е разбит

ЕVN България: В трафопоста е правен опит за кражба, затова е разбит

Установено е, че заключващият механизъм на вратата на фаталният трафопост, който уби жена е бил разбит. Това казаха в изявление до медиите от "ЕВН България Електроразпределение”.

Установено е, че заключващият механизъм на вратата на фаталният трафопост, който уби жена е бил разбит. Това казаха в изявление до медиите от "ЕВН България Електроразпределение". От там допълниха, че дясната част от вратата е била заключена със специален ключ. По лявата част е констатирано насилствено отваряне, а резетата й са били изкривени. Най-често такива външни намеси по съоръженията са факт, когато се правят опити за посегателство, кражби и други неправомерни действия.

От ЕВН напомнят, че на трафопоста има отличителни предупредителни знаци "Високо напрежение" и "Опасно за живота".  В обходния инспекционен лист на трафопоста е посочено, че не е имало технически или друг проблем с вратата или заключващия механизъм. Той е бил заключен и обезопасен, съгласно установените стандарти. За въпросния трафопост не е имало външен сигнал за това, че е с повреден отключващ механизъм.

От дружеството изказват съболезнования към близките на загиналата и напомнят, че  всяко нерегламентирано влизане в трафопост или посегателство върху съоръжение от мрежата крие потенциален риск за живота.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега