Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

13 дни ни делят от откриването на "Флора Бургас" 2018

13 дни ни делят от откриването на "Флора Бургас" 2018

По-малко от две седмици ни делят от откриването на тазгодишното издание на цветното изложение “Флора Бургас”. То ще се проведе в дните от 28 април до 7 май, а мотото му е “С поглед в бъдещето”. В изработването на изложбените зони ще се включат десетки професионалисти и любители, включително и ученици по ландшафна архитектура.

По-малко от две седмици ни делят от откриването на тазгодишното издание на цветното изложение “Флора Бургас”. То ще се проведе в дните от 28 април до 7 май, а мотото му е “С поглед в бъдещето”. В изработването на изложбените зони ще се включат десетки професионалисти и любители, включително и ученици по ландшафна архитектура.

Своето участие във “Флора Бургас” 2018 подготвят и от Асоциация на флористите в България, както и Асоциацията на производителите на декоративни растения, няколко разсадника и големи производители на растения, майстор на мебели от корени, цветни борси и градински център в България, създаден от английски гражданин.

”Флора Бургас” 2018 ще се разгърне не само с изложбени зони и кътове за продажба на цветя. Вече традиционна част от изложението са и различни демонстрации и презентации. В работната програма на събитието присъстват любимите демонстрации по бонсай и грънчарство. В часовете от 10.00 до 13.00 часа на 28-ми и 29-ти април, ще се проведат и няколко демонстрации по производство и употреба на компост.

Част от презентациите по време на цветното изложение ще бъде и представянето на проекта “Дивите орхидеи на Странджа” на Сдружение за опазване Една Природа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега