Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

18 години затвор за мъж, пребил до смърт собствената си майка

18 години затвор за мъж, пребил до смърт собствената си майка

По тялото на пребитата жена съдебномедицинската експертиза преброила не по-малко от 20 удара.

Добричкият окръжен съд постанови ефективна присъда от 18 години затвор за 50-годишен мъж, пребил до смърт собствената си майка. Самото убийство е извършено на 4 срещу 5 декември 2017-а година, в дома на двамата в добричкото село Орляк.

Подсъдимият, който живеел с майка си в едно домакинство, злоупотребявал с алкохол често и винаги в такива случаи упражнявал физическо насилие над нея. Заради домашното насилие над 72-годишната жена синът бил предупреждаван от полицията с протокол.

Вечерта на убийството подсъдимият отново злоупотребил с алкохол. Нанесъл побой на майка си, като я бил с ритници, юмруци, а след това и с цепеница и метален ръжен. По тялото на пребитата жена съдебномедицинската експертиза преброила не по-малко от 20 удара, нанесени със значителна сила и натиск и с наслагване. В ранните часове на 5 декември пребитата 72-годишна жена починала.

Назначената съдебномедицинска експертиза установила черепно-мозъчна травма, кръвоизлив под меките мозъчни обвивки, разкъсно-контузни рани на черепните обвивки и още много травми, довели до остра сърдечна и дихателна недостатъчност, станали причина за смъртта на жената.

Днес в съдебната зала подсъдимият призна вината си частично и се отказа от показанията на някои от свидетелите по делото. Постановената ефективна присъда на Добричкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега