Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

25 къщички за птици направиха доброволци на БДЗП

25 къщички за птици направиха доброволци на БДЗП

Двадесет и пет къщички за птици направиха доброволци от Българско дружество за защита на птиците (БДЗП) тази събота. Новите домове са предназначени за синигери, зидарски, дърволазки, мухоловки, сови и други дребни птици.

Двадесет и пет къщичкиза птици направиха доброволци от Българско дружество за защита на птиците(БДЗП) тази събота. Новите домове са предназначени за синигери, зидарски,дърволазки, мухоловки, сови и  други дребниптици.  С тази акция БДЗП стартирапродължението на успешната си кампания за подхранване на дивите пойни птиципрез зимата, но с нов акцент и през нов сезон. Цветната есен, украсяваща дърветата навън,е време, в което също можем да се погрижим за малките птици,които се срещат у нас в градските и селските паркове и градини. 

От БДЗП призовават гражданите  да се включат в кампанията на  „Зрънце любов през есента”, като сами изработят или закупитят, и след това поставят къщичка. „Тази събота заедно с нашата кампания и в нейна помощ пилотно стартира приложението Volofy. Volofy е социално приложение, което превръща снимките на хората в помощ на благотворителни каузи. Потребителите могат да участват в забавни фото мисии и когато целта за определен брой снимки е изпълнена, компанията спонсор прави дарение за благотворителна кауза. Тази седмица мисията е да направим 30 къщички, да ги снимаме и споделим в приложението. В замяна БДЗП ще получи дарение от 100 кг. слънчогледово семе за подхранване на птици през зимата.

"Очакваме да споделяте с нас на martina.popova@bspb.org или направо на приложениeто Volofy, за да осигурим храна на синигерите, врабчетата и друго пойни крилати през зимата“, призовават от Българското дружество за защита на птиците.          

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега