Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

3 двойки ще си кажат "Да" на 29-и февруари

3 двойки ще си кажат "Да" на 29-и февруари

70 нетърпеливи бъдещи младоженци избраха своя дата за сключване на граждански брак още в първия работен ден на годината.

Още в първия работен ден на новата 2020-та година (2-ри януари), 70 нетърпеливи бъдещи младоженци избраха своя дата за сключване на граждански брак. В същия ден бе и първото бракосъчетание в Бургас за настоящата година. Последната сватба за 2019 г. пък е в последния работен ден от годината - 31-ви декември.

Почти всяка година има по една или няколко ”симетрични” дати, които действат като притегателна сила на влюбените със своята мистика и магия. През 2020-а те се се падат още през февруари. Засега за 02.02 са се записали 4 двойки, а за 20.02 планираните бракосъчетания са 6. На 22.02 заветното "Да" ще си кажат 2 бъдещи семейства. Към момента има 5 бъдещи семейства, които са избрали датата 10.10.2020 г. Разбира се, тези цифри ще нараснат значително с наближаването на изброените дати.

Любопитното е, че 2020-а година е и високосна. На "извънредния" 29-и февруари своята сватба са планирали 3 двойки.

Общият брой на бракосъчетанията в морския град през 2019-та е 973, съобщиха още от Общината. В това число попадат и сключените 65 смесени бракове с чуждестранни граждани. При тях единият от партньорите най-често е от Русия, Украйна или Турция, но се срещат представители и на по-екзотични и далечни дестинации като Йемен, Индия и ЮАР.

През отминалата 2019-та година изнесените сватби на открито са 14, а традиционно най-предпочитани места остават Морската градина и остров Света Анастасия. Като нова и нестандартна романтична дестинация за сключване на брак се оформя Авиомузей Бургас, след като една от двойките се престраши и реши първа да скрепи своя брачен съюз на крилото на ТУ-154.

Най-предпочитано място за извършване на сватбени ритуали в Бургас през миналата година отново е Културен център "Морско казино". 176 са влюбените двойки, които през 2019-та са избрали уникалното му местоположение, съчетаващо романтичния изглед към морето и чудесните условия за запечатване началото на семейния живот, които предоставя Морската градина. За сравнение едва 45 двойки са сключили брак в тържествената Ритуална зала на ул. "Вардар" № 1.

Третото място в града, където влюбените могат на закрито да си кажат заветното "да" е Експозиционен център "Флора Бургас", което също съчетава венчавката със снимки за спомен сред зеления пейзаж на Приморския парк.

Най-активният сезон за женитба си остава периодът от април до октомври, а най-любим месец на влюбените бургазлии е септември със 134 венчавки през 2019 година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега