Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

37 спрени автобуса и 374 акта след проверките на автобусните превозвачи

37 спрени автобуса и 374 акта след проверките на автобусните превозвачи

Спряха временно от движение 37 автобуса за технически неизправности, съобщават от ИА "Автомобилна администрация". От началото на проверките, стартирани на 20 юни, до днес инспекторите са съставили и 374 акта за нарушения.

Спряха временно от движение 37 автобуса за технически неизправности, съобщават от ИА "Автомобилна администрация". От началото на проверките, стартирани на 20 юни, до днес инспекторите са съставили и 374 акта за нарушения.

Общо проверените превозни средства са 3 167, като най-често срещаните нарушения са – спукани спирачни дискове; износени гуми; просрочено време за управление от водачите; не преминат годишен технически преглед; спукани челни стъкла; счупени огледала за обратно виждане; без маршрутни разписания и др.  

Това са резултатите от масирани проверки на автобусите, разпоредени от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски. Акцията се проведе на територията на цялата страна в рамките на една седмица /от 20 до 26 юни 2011 г./.

Екипите на ИА „Автомобилна администрация” ще продължат да извършват внезапни проверки на обществените превози на пътници и товари, допълват от агенцията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега