Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

40-годишен мъж от кв. Сарафово със съмнения за коронавирус

40-годишен мъж от кв. Сарафово със съмнения за коронавирус

24 са регистрираните случаи на заразени с COVID 19 на територията на Бургас и областта. 6 пациенти са настанени в болница - 4 в инфекциозно отделение на УМБАЛ и 2 в Айтос.

24 са регистрираните случаи на заразени с COVID 19 на територията на Бургас и областта. 6 пациенти са настанени в болница - 4 в инфекциозно отделение на УМБАЛ и 2 в Айтос.

Двама от настанените в бургаската болница са в много добро състояние. Ще им бъдат взети проби и ако са отрицателни, ще бъдат изписани. Третият пациент е в стабилно състояние. Четвъртият пациент по- бавно се повлиява от лечението, но е в добро състояние.

Снощи в Инфекциозно отделение е бил приет мъж на 40 години от Сарафово, който е бил в задължителна карантина вкъщи след завръщането си от Германия. Проявил е симптоматика, взет му е PCR тест, резултатите се очакват. Възрастният пациент от "Сърце и мозък", който е бил с установена пневмония е консултиран с инфекционист, впоследствие е тестван и резултатът е отрицателен.

17- годишното момче от Карнобат, което бе обявено вчера за носител на коронавирус, не е нарушавало задължителната карантина, под която е било поставено след установяване на болестта на баща му. Контактните лица, които е имало са били отпреди периода на карантината му.

От днес започва вземането на проби на медиците, които работят в Бърза помощ в Бургас.  100- те теста, които ще им бъдат направени ще се поемат от общинския бюджет. До три дни те ще бъдат изследвани. Днес общинският кризисен щаб достави първото количество калцуни на Спешен център Бургас, поръчани са и още количества. Резултатите от бързите тестове на полицаите от ОД на МВР Бургас, заплатени от общинския бюджет по решение на щаба, са отрицателни.

Поръчани са нови бройки защитни средства - гащеризони, хирургични престилки, шлемове, калцуни и ръкавици за нуждите на здравните заведения.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега