Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Google ще публикува данни за мобилността на населението на 131 страни

Google ще публикува данни за мобилността на населението на 131 страни

Информацията ще бъде представяна под формата на процентно увеличение или намаление на посещаемостта на определени места.

Google ще публикува данни за струпванията на лица от 131 страни на специална платформа. Информацията ще бъде представяна под формата на процентно увеличение или намаление на посещаемостта на определени места, с цел да улесни местните здравни власти и Световната здравна организация в оценката на мерките, наложени за ограничение на заразата от Covid-19.

Абсолютни стойности за брой лица няма да бъдат оповестявани. Няма да бъдат публикувани и лични данни или други начини за идентификация на потребителите, уверяват от компанията. Ще бъдат представяни единствено обобщени данни за мобилността на населението.

Целта е да се маркират местните бизнеси, където по-често се струпват лица, така че здравните власти да могат да реагират и да вземат необходимите мерки. Обект на наблюдение ще бъдат най-често хранителни магазини и супермаркети, аптеки, паркове, квартални градини, спирки на обществения транспорт, авто и жп гари и други.

Ще бъдат използвани данните от мобилните устройства на потребителите, като местонахождението на всяко лице във всеки един момент няма да бъде оповестявано, съгласно политиката за поверителност на Google.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега