Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Oсиновителна кампания насърчава бургазлии да си вземат куче от приют

Oсиновителна кампания насърчава бургазлии да си вземат куче от приют

От 11 часа днес пред Пантеона ще се проведе кампания под мотото "Ще те обичам - само ме вземи". Тя се провежда съвместно от Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) "Спаси приятел" и Община Бургас за трети път. Целта е да се намерят стопани на повече животни от Приюта за бездомни кучета към Община Бургас.

От 11 часа днес пред Пантеона ще се проведе кампания под мотото "Ще те обичам - само ме вземи". Тя се провежда съвместно от Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) "Спаси приятел" и Община Бургас за трети път. Целта е да се намерят стопани на повече животни от Приюта за бездомни кучета към Община Бургас.

СНЦ "Спаси приятел" и Община Бургас със съвместни усилия се стремят да следват успешна стратегия за решаване на проблема с бездомните кучета по хуманен начин, а именно - като се прилагат активно двете мерки едновременно - кастрация и призоваване към осиновяване. Това е начин всички заедно да участваме в решението на този проблем.

Програмата "Кастрирай и върни" е доказана мярка, която се прилага от институциите, но в крайна сметка, кучетата, макар и кастрирани, се връщат да живеят на улицата.Всички кучета от Приюта са кастрирани, обезпаразитени, ваксинирани срещу бяс. Организацията на кампанията се отличава по това, че кучетата от Приюта са представени на любителите на животни в градски условия, така те могат да се запознаят с тях, и дори без да ги осиновят, само да ги разходят без да е нужно да посещават Приюта.

Всички могат да се убедят, че тези животни са социални, изключително добронамерени и дружелюбни, много адаптивни и заслужават дом и грижи като породистите си братя. На първата кампания бяха осиновени 6 кучета за два дни, на втората 7 - за един ден. Успеха на кампаниите доведе до решението те да се провеждат всеки месец и вече има дата и за следващата кампания - 27 Април.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега