Дейзи Технолоджи ЕООД е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти. Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и др. Дейзи Технолоджи има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколко стотин свои представители.

Повече от 15 години Дейзи Технолоджи присъства активно на пазара на фискални устройства в България, печелейки доверието на своите клиенти и партньори. Високото качество и добрите цени на продуктите на Дейзи Технолоджи ги прави едни от най-търсените, както в България, така и по света. В момента фирмата е №1 производител на електронни устройства в България.

Дейзи Технолоджи е най-големия износител на фискални устройства и електромери в Югоизточна Европа и бившите Съветски Републики, Африка, Близкия изток и Азия. Разнообразната продуктова номенклатура дава на фирмата възможност да отговаря на всички нужди и изисквания на клиентите си. Това съчетано с опита и професионализма на служителите й, както и обширната тестова база, материални ресурси и специализирана апаратура печелят ежедневно доверието на партньорите й.