Фирма СИНХРОН-С е специализирана в изграждането на цялостни технически решения в областта на пожарната безопасност и сигурността.

С повече от 3000 реализирани проекта СИНХРОН-С заема водещо място сред доставчиците на инженерни услуги и специализирани технически решения в областта на пожарната безопасност и сигурността. Списъкът с реализирани проекти на фирмата включва множество обекти в страната, сред които търговски и офис сгради, банки, държавни институции, учебни заведения, телекомуникационни съоръжения, промишлени предприятия и обекти със специално предназначение.

Сред най-големите проекти на фирмата са ТЕЦ Бобов дол, Летище София, БТК, Народно събрание, Министерство на отбраната, Мегапарк София, Карфур, Асарел Медет и др. Гаранция за високото качество и ефективността на изградените инсталации е затвореният цикъл от дейности, които фирмата извършва в процеса на реализирането им.

Специалистите на фирмата предлагат услуги по оценка на пожарния риск, изготвяне и узаконяване на проекти, доставка и монтаж на оборудването, въвеждане в експлоатация, сервизна поддръжка и профилактика на инсталациите, както и обучение на отговорния персонал по безопасността на конкретния обект.

Всички инсталации са проектирани в съответствие с изискванията на българската нормативна уредба и действащите европейски и международни стандарти. СИНХРОН-С е сертифицирана по ISO 9001:2015. Притежава сертификат от Министерството на отбраната за функционалност на продукт съгласно стандарта BDS EN 50133 и сертификати за поддръжка и профилактика на противопожарни системи.