Таксиметрова компания “Бургас” разполага със 70 таксиметрови коли, които се грижат за бързината комфорта и коректното обслужване на своите клиенти. Всичките коли са в отлично състояние, с климатици, с всички видове застраховки.  

Фирмата е създадена от доказали се вече в Бургас таксиметрови шофьори с цел подобряване на обслужването и доверието между клиента и шофьора. Шофьорите са коректни и внимателни, което гарантира доброто обслужване.

”Бургас такси” предлага един напълно нов телефонен номер 0800 123 44, който е безплатен за клиентите без значение от оператора (мобилен или стационарен). Разговорът е за сметка на „Таксиметрова компания Бургас” ООД.

”Бургас такси” извършва трансфери, като услугата включва посрещане, изпращане и показване на забележителности на гости на Бургас.

Може да разчитате на “Бургас такси” още за:

- Осигуряване на доставки на стоки, пазаруване – по предварително договорени с диспечера условия;

- Доставка на цветя;

- Прибиране на автомобил до дома;

- В случай, че нямате възможност в момента да управлявате личния си автомобил, “Бургас такси” ще Ви върне у дома. За транспортирането е необходимо да представите пълен комплект документи на колата пред шофьора. Диспечерски пункт ще приеме Вашите заявки на следните телефони:

*9000

0800 123 44

0878/ 111 234

056/ 84 43 21