Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

100 паркоместа и нова детска площадка за "Меден рудник"

100 паркоместа и нова детска площадка за "Меден рудник"

80 незаконни метални гаража се превръщат в модерен паркинг със 100 места, който ще побира автомобилите на жителите и гостите на блоковте 107, 108, 109 и 110 в зона В на бургаския комплекс "Меден рудник". Ремонтните дейности на междублоковото пространство вече започнаха със собствени средства на Общината.

80 незаконни метални гаража се превръщат в модерен паркинг със 100 места, който ще побира автомобилите на жителите и гостите на блоковте 107, 108, 109 и 110 в зона В на бургаския комплекс "Меден рудник". Ремонтните дейности на междублоковото пространство вече започнаха със собствени средства на Общината.

"Паркингът е важен, но тук няма да има само асфалт и бетон. В непосредствена близост, без да е в конфликт с автомобилите, ще бъде изградена една хубава детска площадка", каза кметът Димитър Николов.

Териториалният директор на "Меден рудник"  - Магдалена Манолова, се срещна на място с жители на споменатите блокове, за да се уточнят някои детайли по проекта. Община Бургас ще вземе под внимание техните искания за леки корекции в движение. Днес, например, хората от комплекса направиха съвсем разумни предложения за оформлението на подходите и зелените площи.

Изпълнението на този проект е поредна стъпка на Община Бургас за обновяване и увеличаване на паркоместата в "Меден рудник". За няколко години от територията на комплекса са премахнати близо 4000 грозни гаражни клетки. Повечето жители на "Меден рудник" съдействат доброволно на Общината в това начинание, защото виждат, че след това разчистените терени се превръщат в модерни и удобни паркинги.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега