Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

13 вместо 12 песни на сцената на "Бургас и морето" 2011

13 вместо 12 песни на сцената на "Бургас и морето" 2011

С оглед осигуряване на пълна обективност при подбора на песните-участнички тази година членовете в селекционната комисия изслушаха и оцениха анонимно рекордния брой допуснати предложения – 96 от подадени общо 117. По регламент за фестивала се класират 12 песни, но поради еднаквия брой точки, които събраха две от тях – за финалния етап бяха класирани 13 песни.

Вече са ясни песните – финалисти, които ще вземат участие в 29 – тото издание на конкурса „Бургас и морето” 2011, което тази година ще се проведе на 30 юли, в Летния театър на морския град.

В състава на подборната комисия влязоха именитият български изпълнител Георги Христов, като неин председател, и членове Мариана Попова, Йордан Георгиев, Константин Цеков, Гергана Турийска, Иван Кутиков, Руслан Карагьозов, Тони Димитрова и зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева.

С оглед осигуряване на пълна обективност при подбора на песните-участнички тази година членовете в селекционната комисия изслушаха и оцениха анонимно рекордния брой допуснати предложения – 96 от подадени общо 117.  По регламент за фестивала се класират 12 песни, но поради еднаквия брой точки, които събраха две от тях – за финалния етап бяха класирани 13 песни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега