Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

130 плувци от 10 държави се включват международния маратон Порт Бургас

130 плувци от 10 държави се включват международния маратон Порт Бургас

Дотук онлайн са се записали 130 плувци от 10 държави - Полша, Германия, Сърбия, Северна Македония, Русия, Украйна, Турция, Люксембург, Армения и България, съобщи главният организатор Цанко Цанков.

Остават броени часове до международния плувен маратон "Порт Бургас". Второто му издание е утре, събота. Главен организатор е Цанко Цанков и неговият клуб "Победа", с подкрепата на Община Бургас и спонсори.

Мястото на очакваното с голям интерес състезание, в което могат да участват както професионални плувци, така и аматьори и ентусиасти, е акваторията на Морска гара. Всички те ще преминат задължителен медицински преглед. За целта на място ще има работещи два пункта.Стартът на 2000 метра е в 12:00 часа, а този на 4000 метра в 15:00 часа. Крайният срок за заявки за участие е в събота, час преди официалното начало. 

Дотук онлайн са се записали 130 плувци от 10 държави - Полша, Германия, Сърбия, Северна Македония, Русия, Украйна, Турция, Люксембург, Армения и България, съобщи главният организатор Цанко Цанков. Общият награден фонд е в размер на 4400 лева. Главен съдия е Вили Цеков, който е международна категория. Всеки участник в плувния маратон ще получи възпоменателен медал, спортна тениска и предметни награди. Ще има специални призове и за най-добре представилите се бургазлии, съответно на 2000 и 4000 метра. 

Още приятни изненади очакват участници и зрители. Награждаването е планирано да се проведе между 18:00 и 18:30 часа.В утрешния ден, заради мащабното спортно събитие, достъпът на автомобили до Морска гара ще бъде силно ограничен. Община Бургас се е погрижила да улесни максимално състезатели и зрители, като е осигурила безплатна зона за паркиране на улица "Булаир" в отсечката от ул. „К. Фотинов“ до ул. „Цар Симеон I“ от 12.00 до 22.30 часа на 20 на август, събота, съобщи зам.-кметът Диана Саватева. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега