Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

14 часа са продължили протестите в столицата във вторник

14 часа са продължили протестите в столицата във вторник

Демонстрациите започнаха още в 9:00 часа сутринта пред Народното събрание, където бе гласуван вота на недоверие към правителството, внесен от БСП.

14 часа са продължили протестите в столицата във вторник. Демонстрациите започнаха още в 9:00 часа сутринта пред Народното събрание, където бе гласуван вота на недоверие към правителството, внесен от БСП.

Малко преди старта на гласуването, протестиращите блокираха движението пред парламента. Отхвърленият вот на недоверие определиха като очакван. И го посрещнаха с химна на България, предават от bTV. След обяд участниците в демонстрацията се прехвърлиха пред Министерски съвет.

Около 19:00 часа демонстрантите блокираха движението по столичния бул. "Цар Освободител". Напрежение между участниците в протеста и властите нямаше.

Днес демонстрациите продължават. Пред Народното събрание и в още 36 града се очаква да има протести срещу промените в Закона за хазарта, които се очаква да бъдат гласувани от НС. Протест има и в Бургас. Около 30 души са се събрали пред сградата на Общината, предава "Фокус". Според тях, с промените в Закона таксите ще се завишат, а по този начин малките игрални зали, в които работят около 200 000 служители, ще затворят врати.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега