Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

19 задържани при спецакцията в Бургаско, разкриха мобилна лаборатория за пико в хотел

19 задържани при спецакцията в Бургаско, разкриха мобилна лаборатория за пико в хотел

Обвинения за различни престъпления са повдигнати и на още 15 лица.

В резултат на мащабната полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, проведена на територията на ОДМВР Бургас са задържани общо 19 лица /осем от тях за битови кражби, осем за производство или притежание на наркотици и три лица за опит за палеж на лек автомобил, осъществен на територията, обслужвана от РУ Несебър/. Това съобщиха от полицията за "PoligrafF".

Служителите от участък "Победа" при Първо РУ Бургас са задържали две лица за притежание на наркотици, като в обитаваното от единия задържан жилище са намерени и иззети 59 пакетчета, съдържащи наркотични вещества /друсан чай/, а в жилището на втория - 100 грама /друсан чай/. Друсаният чай представлява обикновен чай, напръскан с различни химикали, който има действието на метамфетамин /при тестване с полев тест реагира на метамфетамин/. 

В Несебър е неутрализирана мобилна лаборатория за производство на метамфетамин /пико/. Същата е била разположена в хотелски комплекс в Слънчев бряг и стопанисвана от 33-годишен криминално проявен мъж. Същият е задържан за срок до 24 часа, като му е повдигнато обвинение. 

Обвинения за различни престъпления са повдигнати и на още 15 лица. Припомняме, че на територията на ОДМВР-Бургас не се наблюдава ръст на битовота престъпност, поради което полицейската операция има преди всичко превантивна насоченост.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега